Košarica Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Ob vsakem spletnem nakupu nad 40€ prejmete brezplačno knjigo z naslovom Kot v Nazaretu, avtorja Renéja Voillaumea. Nakupujte tukaj.

Zapri
Iskanje
Duhovna rast

Pot žalovanja

Kako v žalosti izgube najti svojo zgodbo ljubezni

Duhovna rast

Pot žalovanja

Kako v žalosti izgube najti svojo zgodbo ljubezni

Izvirni in sočutni vodnik za žalujoče temelji na več desetletjih strokovnega svetovanja in avtorjevi lastni izkušnji izgube sina. Več
29,90€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Pot žalovanja
Pot žalovanja
29,90€

Lastnosti

Ikona seznama Koda: 9789610409502
Ikona seznama Založba: Družina
Ikona seznama Število strani: 224
Ikona seznama Vezava: mehka
Ikona seznama Mere: 140 x 210 mm
Ikona seznama ISBN: 978-961-04-0950-2

O izdelku

Ameriški psihoterapevt dr. Patrick O'Malley je verjel, da je zaradi svoje strokovne usposobljenosti seznanjen z vsem, kar je treba vedeti o žalovanju – dokler ni sam doživel smrti sina. Ob tem je spoznal, da tradicionalni pristopi, kot je predvsem slovita teorija o stopnjah žalovanja, bolečino ob izgubi ljubljene osebe prepogosto obravnavajo kot stanje, ki ga je treba čim prej »ozdraviti«.

Priročnik Pot žalovanja ponuja drugo možnost: da svojo žalost sprejmemo kot razumljivo posledico ljubezni, ki smo jo čutili do umrlega, in se z njo naučimo živeti. Izvirni in sočutni vodnik na poti žalovanja bo v uteho in pomoč tako žalujočim kot njihovim bližnjim, ki si jim želijo stati ob strani.

Na izkušnjah dr. O'Malleyja in knjigi Pot žalovanja temelji tudi Trimesečni program za žalujoče, ki ga nudijo v Ignacijevem domu duhovnosti v Ljubljani.

Dr. Patrick O'Malley je ameriški psihoterapevt, ki na področju žalovanja svetuje klientom ter izobražuje prostovoljce in sodelavce že 40 let. Knjigo Pot žalovanja je napisal v sodelovanju s Timom Madiganom, večkrat nagrajenim časnikarjem in avtorjem. Oba živita in delujeta v Fort Worthu v Teksasu.

Podobni izdelek

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh